Gamle Helgesen på blogg!

Gamle Helgesen på blogg!

Så har også jeg tatt steget inn i blogg-verden. Det vil si, jeg har etablert nettstedet tomhelgesen.no, hvor jeg i tillegg til blogg-innlegg vil samle innslag fra mitt mangeårige ”forfatterskap” om eget liv og virke.

Dette gjøres fordi jeg er glad i å skrive og gjerne vil dele det med andre som måtte ha interesse av det, men også fordi det vil pushe meg til å ferdigstille flere av de skriveprosjektene jeg har hatt liggende.

Jeg starter liksågodt med inngangen til en reise gjennom de tyngste årene i mitt liv, som kunne ha endt i døden i en undergrunnsstasjon i London. En historie jeg gruer meg til å dykke ned i, men jeg gjør det for å kunne lære av det selv og i håp om at det kan være til hjelp for andre.

Men det meste vil bli langt mer lystbetont, med velkjente temaer som Bede, fotball, religion, barndom, alderdom og hverdagshendelser. Og mye, mye mer!

Legg igjen en kommentar